Passieve schoonheid op zich is een subjectief gebeuren. Geen enkele ingreep kan voor schoonheid garant staan: “beauty is in the eye of the beholder”. Daarentegen is onze relatie als persoon met de buitenwereld van essentieel belang voor onze uitstraling. Deze uitstraling draagt zo bij tot de subjectieve perceptie van schoonheid.

Het doel is onze relatie met de omgeving (spiegelbeeld, partner, kinderen en gezinsleden, buren, vrienden, collega’s, wildvreemden, etc … ) te bevorderen door het grensgebied “de huid” als ontmoetingsplaats te beschouwen. Herstel van de normale vorm en functie van de huid is een veel betere optie voor de communicatie dan een “mooie” maar kunstmatige vorm na te bootsen.

Zo definiëren we onze missie : Een gezonde huid is bevorderlijk voor onze sociale integratie. Zo leven we langer, fysiek gezonder en mentaal gelukkiger.

Om praktische redenen kunnen we niet alles aanbieden en hebben we keuzes gemaakt welke lichaamsdelen en behandelingen we in onze kliniek willen opnemen.

Uiteraard kozen we voor de zichtbare delen omdat die bloot staan naar de buitenwereld. Het gelaat, de hals, de decolleté en de handen.

Zware chirurgie werd achterwege gelaten omdat het slechts een beperkte rol heeft in het totaalpakket van verzorgingen. Het pure pampering is evenmin een optie daar het een tijdelijk “goed gevoel” geeft en niet duurzaam bijdraagt aan onze missie.

We kozen voor behandelingen met een gemiddeld werkverlet van 1 dag. “Maximaal effect voor minimaal ongemak”. Van cosmetica op maat tot de injecties. Geen snijwerk en hechtingen.

Iedere persoon is uniek en zo zijn ook zijn noden. Een huidanalyse moet elke behandeling op maat voorafgaan.

Onze missie is het recht van iedereen en draagt bij tot een betere maatschappij. Vandaar dat democratisering van de prijzen en verlaging van de drempel essentieel zijn om een breed publiek te dienen.