Om hun huid stralend jong te houden, is er voor onze BV’s maar een adres: dr. Karavani.
Met zijn dertig jaar ervaring in laserbehandelingen, peelings en spierontspanners is hij voor hen de ster onder de dermatologen.

Wat wel en niet doen om je huid jeugdig en in topvorm te houden ? Dr. Karavani zet de belangrijkste do’s and don’ts op een rijtje.

DO

Scrubben!

Ongeacht je huidtype is het belangrijk om je huid regelmatig te scrubben. Door de dode huidcellen weg te halen, stimuleer je de groei van nieuwe huidcellen, waardoor je huid zich verjongt.

Slapen !

Tijdens het slapen stimuleer je de aanmaak van groeihormonen, die ervoor zorgen dat je huid zich herstelt. Een beauty sleep mag je dus echt wel letterlijk nemen.

De juiste crème!

Het is belangrijk te weten welk huidtype je hebt. Een dermatoloog kan je daarbij helpen of je kan zelf een huidanalyse doen aan de hand van mijn boek ‘Uw Huid’. Eens je weet wat je huid nodig heeft, heb je genoeg aan een goede crème om ze te verzorgen.

DON’T

Teveel  of te vette crème gebruiken !
Zon en roken !
Dekkende make-up !

lk heb echt een moeilijke huid en gebruik enkel nog de producten van dr. Karavani, omdat die echt het beste zijn voor m’n huid. Hij raadde me ook aan om een andere crème te gebruiken voor m’n voorhoofd dan voor de rest van m’n gelaat.

(Blik magazine)