Voedingssupplementen – DE BOOST VOOR JOUW LICHAAM

De lijn van voedingssupplementen van IKARI bestaat uit actieve ingrediënten, die het lichaam ondersteunen om optimaal te werken. Een kuur bestaat uit deze 4 verschillende supplementen, die ieder een specifieke werking hebben en in de voorgeschreven volgorde uw systeem ‘resetten’ voor een betere jij. Al onze supplementen zijn vegan, glutenvrij, lactosevrij, organic en 100% biologisch!

1. Clean

Stap 1. De onverteerde resten die de darm bevat kunnen leiden tot een onwel gevoel, varia ziektes en zelfs tot kanker. Deze resten worden opgeruimd onder stimulans van de kruiden in deze ‘clean’: zuivere gember en 2 soorten peper (waaronder de meest bekende: zwarte peper). De darmen worden vrij gemaakt en kunnen beter nieuwe nutriënten opnemen. 

,,2.,,Balance

Stap 2: eens de darmen vrij zijn, gaan we de microflora uitbalanceren.  Dit zorgt voor beter  functionerende darmen, een belangrijk element voor gans uw lichaam.  Een goede darm werking helpt bij  o.a. dementie, Parkinson en Alzheimer, én gaat klachten tegen bij een slechte vertering zoals opgezwollen gevoel, etc. Bovendien helpt het ook nog eens om gewicht te verliezen!

,,3.,,Energy,,

Stap 3: stress, slapeloosheid en een jachtig leven brengen verstoren uw energie. Dus nu de darm vrij is en gebalanceerd, gaan we de energie kanaliseren. Niet dmv een pepmiddel, maar door de bestaande energie beter te gaan verdelen. U wordt manager van uw eigen energie !

,,4.,,Cool,,

Stap 4: na alle voorgaande stappen te hebben doorlopen, ga je nu de inflammatie (door alcohol, suiker, slaaptekort etc), die leidt tot veroudering aanpakken dmv de anti-inflammatoire werking van de ‘cool’. Deze bevat een grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten die jouw ‘systeem’ beschermen. Je immuunsysteem krijgt een boost, en je leeft gezond en energiek. Dit voedingssupplement kan en mag je ook op langere termijn blijven doornemen. Wij adviseren jouw dagelijks een tablet te nemen. Indien je graag start met een extra boost, mag je 2 tabletten per dag nemen, bij eten (voor of na, check de gebruiksaanwijzing). Je mag ook meerdere supplementen tegelijk nemen. Een jaarlijkse kuur houdt uw systeem in perfecte gezondheid en balans. Voor een persoonlijk advies, staat het team van IKARI voor jou klaar. Je kan steeds terecht voor een analyse en een stappenplan op maat.

Meer tips? Check het boek YOUR BODY TYPE van Dr. Karavani.