Dokter Karavani is een naam die klinkt als een klok in de schoonheidswereld. Zijn niet aflatende zoektocht naar nieuwe middelen om schoonheid toegankelijk, pijnloos en efficiënter te maken heeft geleid tot een nieuwe methode in de schoonheidsverzorging van de toekomst, de Biofeedback methode. Op maandag 27 mei gaf hij hierover in de Skin Academy in Antwerpen een boeiende voordracht voor een select publiek: schoonheidsspecialistes die de vinger aan de pols willen houden inzake nieuwe evoluties op schoonheidsvlak. De voordracht werd gevolgd door een aantal vragen, daarna werd het nieuwe toestel gedemonstreerd en na de lunch volgde een uiteenzetting over het belang van aangepaste cosmetica.

In zijn voordracht legde Dr. Karavani uit wat regeneratieve geneeskunde is en welke invloed dit op de huid heeft. We evolueren immers naar een nieuwe vorm van schoonheidsverzorging die natuurlijker is, minder invasief en die onmiddellijk resultaten oplevert. Wat is zo bijzonder aan deze nieuwe methode? Het nieuwe Superboost toestel maakt het mogelijk om door de huid te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op die manier worden heel snel en pijnloos actieve substanties in de huid gesluisd. Met als resultaat een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken, bestrijding van verouderingsverschijnselen, acne, couperose, donkere kringen, verfrommelde huid aan hals en decolleté, verouderde huid op de handen, …

Een behandeling duurt ongeveer een uur en de resultaten zijn al na een sessie zichtbaar.

Het toestel komt binnenkort op de markt en in september starten speciale opleidingen voor schoonheidsspecialistes die met dit toestel willen gaan werken. Daarnaast ziet Dr. Karavani ook een grote toekomst voor het Superboost toestel in de geneeskunde, o.a. bij de behandeling van wondinfecties… (EM)

Voor informatie rond het toestel of de producten: www.anubiscare.be

De volgende inspiratiesessie gaat door op maandag 24 juni.