Lasers komen in alle soorten en vormen. Van eenvoudige decoratieve lichtjes in de entertainment tot krachtige lasers voor de industrie of voor militaire toepassingen. In de geneeskunde beschikken we over de meest gesofisticeerde medische lasers. Ze worden in klassen ingedeeld, en de hogere klassen mogen uitsluitend door getrainde artsen bediend worden.

Lasers vuren een straal af met een precieze opdracht. Het is de taak van de arts om deze opdracht juist te definiëren. Elk soort laser kan andere soorten opdrachten aan. Zo kunnen bloedvaten, pigmentvlekken, rimpels, huidverslapping, cellulitis of tatoeages met verschillende lasers aangepakt worden.

Het soort golflengte bepaalt de naam van de laser. De lens bepaalt of het alles tegelijk over de huidoppervlakte afvuurt, of in een “gefractioneerde” vorm, waar een deel van de oppervlakte onbehandeld blijft.

Waarom medische lasers?

Vermits medische lasers hun taak preciezer en krachtiger uitvoeren zijn er veel minder sessies nodig om een resultaat te bereiken. Vaak kunnen de resultaten ook helemaal niet bereikt worden met andere lasers.

Na een aanpak van het probleem met medische lasers door getrainde artsen bent u jaren gerust van het resultaat. 10 of 20 jaar jonger met 1 laserbehandeling is een realiteit voor medische lasers.

Komt uw huid in aanmerking? Wenst u de resultaten te bespreken?

Neem gerust een afspraak op www.drkaravani.com

Wij helpen u graag verder.